3.3 C
Rapla
Neljapäev, 25 apr. 2024
TarbijaRetsept: Magusad mandlid

Retsept: Magusad mandlid

Juba on käes see aeg, kui peetakse jõulupidusid, soovitakse üksteisele häid jõule ja käiakse rohkem külas. Selle asemel, et poest midagi külakostiks viia, võiks see olla midagi omatehtut, millel jõuluhõng küljes. Magusad mandlid oma piparkoogi- ja kaneelilõhnaga on ideaalne väike kink, mille valmimine ei võta üleliia palju aega ja mis loovad mõnusa jõulutunde.
See, kuidas magusaid mandleid teha, jäi mulle silma Rimi Instagramis ja retsepti leidsin nende kodulehelt. Kõige tüütum osa selle juures on saada mandlid ühtlaselt ahjuplaadile ja mitte unustada neid aeg-ajalt segada. Pärast nende ahjust väljavõtmist kahtlesin, kas need tõesti said piisavalt head. Proovisin ühte ja veendusin, et kui kotitäis magusaid mandleid kellelegi kinkida, peab kindlasti hoiatussildi juurde panema – need on lihtsalt nii uskumatult sõltuvust tekitavalt head!

Vaja läheb: 400 g mandleid, 1 muna, 200 g fariinsuhkrut, 2 tl piparkoogimaitseainet, 2 tl kaneeli, 0,5 tl soola.

Tee nii: Vahusta kausis munavalge. Sega kokku kuivained. Lisa segatud kuivained koos mandlitega munavalgele. Sega kõik hoolikalt läbi ning laota ühtlaselt küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
Küpseta 145-kraadises ahjus 20–25 minutit. Sega mandleid iga viie minuti tagant. Võta ahjust välja ning naudi soojalt või jahtunult.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare