spot_img
-1.2 C
Rapla
Teisipäev, 31 jaan. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
ArtikkelLapsepõlvest alguse saanud mahlategu kasvas ettevõtluseks

Lapsepõlvest alguse saanud mahlategu kasvas ettevõtluseks

Kohe Raplamaa piiri ääres, aadressi järgi küll juba Pärnumaal Kõnnu külas asub Mahlametsa OÜ, väike pereettevõtte, mis toodab mahlasid ja jäätiseid. Selle väikese ettevõtte taga on perekond Mitev – pereema Terje, bulgaarlasest isa Rumen ja nende neli tütart.

Kunagised pealinlased on end viimaste aastatega maal kenasti sisse seadnud ja kuigi ettevõtluse ja lastega elu ühendamine pakub väljakutseid, linn neid enam tagasi ei tõmba. Oma tegevuse eest said nad eelmine aasta ka tunnustuse „Parim alternatiivtalu 2022”.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused