16.1 C
Rapla
Esmaspäev, 22 juuli 2024
ArvamusSpordi suursündmused peavad olema ETV ekraanil

Spordi suursündmused peavad olema ETV ekraanil

Käesolev nädal algas heade uudistega: Eesti Rahvusringhääling omandas õiguse näidata otseülekandena olümpiamänge alates 2026. aastast. Seega tuleb maailma suurim spordisündmus tagasi ETV ekraanile, kus seda mitu tsüklit olnud ei ole.

See omakorda tõstatab hoopis laiema küsimuse – kas spordimaailma suurvõistluste koht on rahvusringhäälingus või sobib ka see, kui ülekandeõigused lähevad erameediale. Minul on igal juhul hea meel, kui otseülekanded on just rahvusringhäälingu eetris.
Eelmise aasta novembris ja detsembris jälgisime ERR-i kanalites jalgpalli maailmameistrivõistlusi. Nii mõneski kodus oli see õhtusel ajal perekonna ühendajaks ja emotsiooni tõstjaks. Isad ja pojad koos rõõmustasid väravate üle, kirusid kohtunikke ning kurvastasid, kui nende lemmikud kaotasid. Nüüd on selline idüll möödanik. Alates 2024. aasta Euroopa meistrivõistluste finaalturniirist ETV enam jalgpalli suurturniire ei näita.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare