-0.1 C
Rapla
Esmaspäev, 22 apr. 2024
ArtikkelJaanuarikuu ilm on olnud nagu Vestmanni ja Piibelehe vägikaikavedu

Jaanuarikuu ilm on olnud nagu Vestmanni ja Piibelehe vägikaikavedu

Kord külmetab, siis sulatab, siis jälle külmetab ja taas sulatab. Jaanuar on sel aastal üks isemoodi kuu, mille puhul on tulnud talvesaapad vahetada kummikute vastu ja need siis jälle talvesaabaste vastu.
Erakordne soojus tõi kaasa lumesulamise ja pidevad, kohati tugevad vihmahood aitasid kaasa, et eelmise nädala alguses ajasid üle kallaste jõed ja muudki veekogud ning vesisemad kohad muutusid veelgi vesisemaks. Neljapäeval, 19. novembril mattus aga kõik taas lume alla. Mõnevõrra ootamatult, eriti neile, kes ilmateadet vaadanud/lugenud polnud.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare