spot_img
4.4 C
Rapla
Reede, 24 märts 2023
ArtikkelGalerii: Kaheksakanna tänuüritus tõi lavale siinsed andekad noored

Galerii: Kaheksakanna tänuüritus tõi lavale siinsed andekad noored

Rahvamajad on üle 135 aasta olnud traditsioonide ja rahvakultuuri järjepidevuse hoidjad. Alates 2015. aastast tunnustab Eesti Rahvamajade Ühing (ERMÜ) inimesi ja organisatsioone, kes panustavad rahvamajade hüvanguks, tänuüritusel Kaheksakand. Sel aastal oli Raplamaal au tänugalat korraldada.

25. jaanuaril oli peopaigaks valitud Rapla kultuurikeskuses koos ligikaudu 170 Eesti kultuurikorraldajat. Videosilla vahendusel tervitas kohaletulnuid kultuuriminister Piret Hartman. „Eesti kultuur on meie riigi olemise mõte, aga Eesti kultuur ei püsi ilma kohaliku kultuurita. Me ei ole ainult eliidikultuur, vaid tegelikult tugineme väga laiakülgsele rahvakultuurile. Rahvamajadel on siin väga oluline roll,” rääkis kultuuriminister.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused