23.8 C
Rapla
Kolmapäev, 17 juuli 2024
PersoonAare Leinberg: Kui mul läheb hästi, siis läheb teistel ka hästi

Aare Leinberg: Kui mul läheb hästi, siis läheb teistel ka hästi

Aare Leinberg pälvis maakonna tippauhinna Rapla Redel. Tööalaselt teame teda kui tööstuskemikaale müüva ettevõtte AS Ingle asutajat ja pikaaegset juhti. Sama oluline on ka tema panus oma koduküla, kogukonna ja maakonna arengusse.

Kuigi Leinberg saab auhinna kätte alles reedel, on ta suurest tunnustusest teadlik. Ta ühineb valitud seltskonna auhinnasaajatega, kelle seas on näiteks Urve Uusberg, Piret Minn, Tõnu Rahula ja mitmeid teisi inimesi, kellel on teeneid maakonna arendamisel.

„Kui mulle helistati, siis pisara võttis silmast välja,” ütleb ta ausalt. „See tekitas suure tänutunde, et mind on tähele pandud,” ütles Aare. Ta jutustab, et varasematel aastatel auhinna saajatest kuuldes ei oleks ta kunagi arvanud, et tema kord nende inimeste sekka satub. Ta tõdeb, et varem on tähelepanu keskmes olnud Ingle AS, keda on tänatud, tunnustatud ja esile toodud. Nüüd on Aare ise selles rollis ja see nõuab veidi harjumist. „Miks nüüd mina, see on järgmine küsimus, millele ma ei oska vastust anda. Las see jääda otsustajate südametunnistusele,” ütleb ta lõbusalt.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare