-3.3 C
Rapla
Laupäev, 27 apr. 2024
TarbijaRetsept: Indiapärane munaroog

Retsept: Indiapärane munaroog

Otsides taas retsepti, mis oleks odav ja valmiks kiiresti, meenus üks video Tiktokist. Konto alt nimega College­ChefRon leiab mitmeid retsepte, mis on võrdlemisi odavad ja kiired teha, eeskätt mõeldud väikese eelarvega üliõpilaste jaoks. Paljud retseptid on seal küll indiapärased, ehk tavapärasest vürtsikamad. Nii ka alljärgnev retsept, egg Bhurji, India versioon munapudrust, mida süüakse palju tänavatoiduna.
Kui garam masala’t pole, võib selle asemel ka muid vürtse kasutada. Mõnes teises sarnases retseptis on kasutatud tšillipulbri ja garam masala asemel tükeldatud rohelist tšillit. Maitsekamaks muutmiseks võib veel lisada näiteks paprikat, herneid ja seeni, juhul kui neid juhtub olema.

Vaja läheb: 1 suurem punane sibul, 2 küüslauguküünt, 1 suurem tomat, 1/4 tl kurkumit, 1 tl tšillipulbrit, 1/4 garam masala’t, 2 muna, näpuotsaga soola, praadimiseks õli ja serveerimiseks röstsaia.

Tee nii: Lõigu sibul ja küüslauk väikesteks tükkideks. Lõigu tomat. Prae sibulat pannil natukeses õlis mõni hetk. Lisa küüslauk, sega. Lisa tomat ja küpseta seni, kuni tomat muutub pudruseks. Lisa maitseained: kurkum, tšillipulber ja garam masala. Sega kõik pannil hoolega läbi.
Löö tassi või kaussi kaks muna, lisa näpuotsaga soola ja vispelda kergelt läbi. Vala munasegu pannile ja sega. Küpseta keskmisel kuumusel, vahepeal segades, kuni segu muutub munapudru taoliseks massiks. Serveeri koos krõbeda röstsaiaga.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare