spot_img
6.6 C
Rapla
Neljapäev, 23 märts 2023
ArtikkelProjektõpe annab lastele maast madalast esinemisjulguse

Projektõpe annab lastele maast madalast esinemisjulguse

Kohila Sipsiku lasteaias on Päikeseliblikate rühmas käsil loomaprojekt, kus iga laps uurib vanemate abil enda valitud looma eluolu ja harjumuste kohta ning teeb teistele lastele selle põhjal esitluse. Samasugust projekti on Sipsikus ka varem tehtud, kuid varasemast erinevalt tuli algatus seekord lastelt endilt.

Õpetaja Marii Trakmann rääkis, et seekord ta lihtsalt uuris laste käest, mida nad tahaks teada saada või mille kohta ise uurida, ja lapsed hakkasid rääkima, et nad sooviks teada saada teatud loomade eluolust – kus elavad, mida söövad jne. „Tegin ideekaardi ja fikseerisin ära, mis loomi lapsed teavad ja kui palju nad nende kohta üldse teavad. Siis hakkasime arutama, kas nad tahaks ise koos vanematega uurida mõne looma kohta, teha esitluse ja rääkida sellest teistele. Lastele väga meeldis see mõte. Igaüks valis ühe looma ja ma teavitasin vanemaid, et meil on selline vahva projekt ja mis loom nende lapsel on,” sõnas Marii.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused