spot_img
0.5 C
Rapla
Pühapäev, 26 märts 2023
ArtikkelVana-Vigala kokaõpilased pakkusid sõbrapäeva õhtusööki

Vana-Vigala kokaõpilased pakkusid sõbrapäeva õhtusööki

Vana-Vigala tehnika- ja teeninduskooli kokaõpilased korraldavad aastas mitu korda temaatilisi õhtusööke. See annab õpilastele võimaluse valmistada toite n-ö restorani võtmes, ning lisab ka teenindamise kogemuse.

Näiteks on teemadeks olnud eesti köök, jõulud, sügismenüü. Viimatine menüü, mida serveeriti kahel õhtul, oli kantud sõbrapäevast.
Ruum, kus kooli külalisi võõrustatakse ja õpperestoran avatakse, pole kuigi suur. Vigala ametikooli restoraniõhtutel broneeritakse kohad nii ruttu ära, et joone alla jäänutest saavad juba järgmise korra lauad täis.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused