spot_img
5.5 C
Rapla
Reede, 24 märts 2023
ArtikkelGalerii: Medalite näitus innustab liikuma

Galerii: Medalite näitus innustab liikuma

Kehtna raamatukogus on kuni aprilli lõpuni võimalik vaadata näitust „Medali kaks külge” Reelika Laesi võidetud medalitest. Reelika on nii aktiivne lugeja kui ka aktiivne liikuja.

Oma medalite arvu Reelika ise täpselt ei teagi, kuna ta ei ole neid süstemaatiliselt kollektsioneerinud. Medalid on kogunenud elu jooksul erinevatelt spordialadelt ja näiteks näituse vanim medal pärineb aastast 1996. Reelika arvas, et ilmselt sai näitusele välja pandud üle poole tema medalitest. „Lapsepõlve medalid on kuskil kastides lapsepõlve asjade seas. Mu medalid on pööningul karbis, mitte üldse nähtaval kohal,” sõnas Reelika.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused