-2.8 C
Rapla
Laupäev, 27 apr. 2024
TarbijaRetseptidRetsept: Pitsasai

Retsept: Pitsasai

Seekordse retsepti kohta ütleks, et see pitsasai on üks mugavustoitudest, mis valmib kiiresti, on tõesti maitsev ja täidab kiiresti kõhu. Roa vürtsisust saab igaüks endale sobivaks timmida ja seepärast pole ka antud täpseid maitseaine koguseid. Suhkrut läheb näpuotsatäis, kuid pitsamaitseainega ma ei koonerdanud ja samuti läks kaks küüslauguküünt sisse.
Retsept on leitud Tiktokist, kasutaja Akzzzu videotest. Tegemist on eestlase kontoga ja see lihtsustab retseptist arusaamist. Tundub, et sellel kasutajal ongi lihtsad toidud, mille koostisosad on saadud kuni viie euro eest (maitseaineid hinna sisse arvestatud ei ole). Eks hind oleneb muidugi sellest, millisest poest ja millal osta, aga hea õnne korral saab tõesti põhiasjad viie euro eest kätte.

Vaja läheb: ciabatta leib, 2 tomatit, 1 väike punane sibul, 1-2 küüslauguküünt, 200 g tomatipastat, 150 g riivjuustu, 105 g keedusalaamit, maitseks Cayenne’i pipart, musta pipart, soola, suhkrut ja pitsamaitseainet.

Tee nii: Lõika ciabatta pikkupidi pooleks ja aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Kalla tomatipasta kaussi ja lisa soovitud maitseained ning riivi segu sisse ka küüslauk. Lõika tomatid ja sibul viiludeks. Kata mõlemad ciabattad tomatipastaseguga. Aseta peale tomativiilud, sibularõngad ja salaamiviilud. Lõpuks puista ciabattad üle riivjuustuga. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 15 minutit. Lõika ciabattast käepärased viilud.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare