17.2 C
Rapla
Laupäev, 15 juuni 2024
LisalehtKUKITEMUKIKUKITEMUKI: Tänapäeva maagid: Genka ja Dew8 korvpallist ja ketsidest, sõjast ka

KUKITEMUKI: Tänapäeva maagid: Genka ja Dew8 korvpallist ja ketsidest, sõjast ka

Konstantin Kuningas

Bostoni korvpallitäht Jaylen Brown naasis tänavu pärast näovigastust platsile MF Doomi meenutavas maskis. Võib-olla ta ei kuula Doomi – kes on iga räppari lemmikräppar -, aga küsige NBA mängijatelt, kes nad tahaks olla, ja vastus on enamasti üks: räpparid.

Eliitmuusikud on nagu eliit­sportlased. Korvpall on Genkat huvitanud aastakümneid. Genka ja Dew8 uuel plaadil “Doom” (kogu sõna peaks olema suurte tähtedega, nagu nõuavad MF Doomi fännid, aga ajakirjanduses kehtivad omad reeglid) räägib sellest Luis Bacalovi “Django!”-hüüatuse põhimõttel voolav “Kobe”, milles Dew8 oskuslikult võtab lauapalle: “Käbi põleb kiirelt nagu Ksenija Balta sprint.”
“Kobe Bryant ei olnud lihtsalt läbi aegade üks parimaid korvpallureid, vaid ka suur eeskuju oma suhtumisega sellesse, mida tegi. Seda pühendumust nimetatakse “Mamba mentality”: sa oled esimesena trennis ja treenid ja teed teistest rohkem, kuigi tead, et sa oled parim. Sa teed teised enda ümber paremaks ja oma tegemiste ja suhtumisega inspireerid sa teisi. Ka skeeneväliselt,” selgitab Genka.
“Ma soovin oma mussi teha sama mentality’ga. Ma teen oma asju sama mentality’ga. Kas see õnnestub või on õnnestunud, see on teiste öelda,” jätkab ta. “Ja noh… kes ei oleks prahti visanud prügikasti ja hüüdnud: “Kobeeeeeeeeeeee!””

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare