7.2 C
Rapla
Reede, 2 juuni 2023
LisalehtKäsitöölaneVäikemuuseumid kui sildade loojad

Väikemuuseumid kui sildade loojad

Kellel on kodus mõni vanavanaemaaegne ese? Ehteke, pilt, mõni tikand? Või vanavanaisa höövel, kingaliist või piip? On mõni ammune foto või lugu, mida igal kokkusaamisel jälle üle räägitakse? Ilmselt igal perel on.

Inimese loomus on huvitav. Ühtaegu on meie ajalugu olnud innovatsiooniajalugu. Pidevalt on midagi leiutatud – masinaid, et igapäevast tööd hõlbustada, materjale, et ikka lihtsam ja odavam tuleks. Isegi riided, soengumood, ehted, majad, laulu ja tantsudeni välja, kõik eluvaldkonnad on inimese eksisteerimise vältel pidevas uuenemises olnud. Iga uus põlvkond tahab jätta oma jälje ja luua midagi erinevat eelnevast, midagi, mis on ilusam ja mugavam.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused