4.4 C
Rapla
Neljapäev, 8 juuni 2023
ValladKehtna valdRohelised Sõnumid: Kehtna kõik suuremad asulad saavad endale uue jõulupuu

Rohelised Sõnumid: Kehtna kõik suuremad asulad saavad endale uue jõulupuu

Järvakandi, Eidapere, Lelle, Kehtna, Keava, Kaerepere ning Ingliste hakkavad endale uut kogukonna jõulupuud kasvatama.

Kehtna vald otsustas olla ettenägelik ja istutab aprilli lõpus – mai alguses valla seitsmesse suuremasse paika Fraseri nulu, et sellest saaks kümne aasta pärast kogukonna jõulupuu sirguda. „Teatavasti kõik puud vananevad, tekivad haigused jne, mis omakorda tähendab, et praegused puud tuleb mingi hetk likvideerida. Sellest tulenevalt tulebki juba täna vaadata ajas ette, et ka tulevikus oleks igas suuremas asulas olemas jätkusuutlik jõulupuu,” ütles valla taristu- ja geoinfospetsialist Villu Pihlakas.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused