4.4 C
Rapla
Neljapäev, 8 juuni 2023
TarbijaJuristi nõuanne: Kodust töökohani kuluvat sõiduaega ei arvestata tööaja hulka

Juristi nõuanne: Kodust töökohani kuluvat sõiduaega ei arvestata tööaja hulka

Lugeja küsib: Ma elan Keilas, aga töökoht on Tallinnas. Kas sõit tööle on ka tööaeg?

Vastab Vladimir Logatšev, Tööinspektsiooni juhtiv nõustamisjurist: Enne töölepingu sõlmimist räägivad töötaja ja tööandja läbi töötingimustes. Kui töötaja ja tööandja jõuavad töölepingu tingimustes osapooli rahuldavate tulemusteni, sõlmitakse kirjalik tööleping. Oluline töölepingu tingimus on muuhulgas töötamise asukoht. Kui töö tegemise koht ei ole kokku lepitud, siis peab töötaja tööülesandeid täitma tööandja tegevuskohas, mis on töösuhtega kõige rohkem seotud.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused