10.5 C
Rapla
Kolmapäev, 4 okt. 2023
TarbijaRetseptidVahukooresegadik ehk Eton Mess

Vahukooresegadik ehk Eton Mess

Eton mess

Eton Mess on brittide ülimalt populaarne magustoit. Esmakordselt on seda magustoitu mainitud trükis juba 1893. aastal. Põhiliselt kasutatakse segadiku valmistamisel maasikaid, aga kasutada võib erinevaid meelepäraseid marju, isegi banaane.
Sel korral retseptis koguseid ei ole, kõike võib panna enam-vähem võrdselt või meeldivamat osa rohkem.

Vaja läheb:

35% rõõska koort
suhkrut
maasikaid
beseeküpsiseid

Tee nii:

Vahusta koor suhkruga vahuks. Puhasta maasikad ja lõika väiksemateks tükkideks. Vajadusel murra beseeküpsised väiksemaks. Pane vahustatud koor, maasikad ja küpsised kihiti kas suurde kaussi või väiksematesse klaasidesse/pokaalidesse. Kaunista mündilehtedega.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused