16.6 C
Rapla
Neljapäev, 28 sept. 2023
LisalehtKäsitöölaneMargus Rebane: käsitöö on päris asjadega tegelemine

Margus Rebane: käsitöö on päris asjadega tegelemine

Käsitöötegijad on tihti nagu Hunt Kriimsilm, kes tegelevad mitme asjaga. Erand ei ole ka Margus Rebane, kes alates 1980-ndate keskpaigast on valmistanud vitstest ja juurtest korve. Umbes samast ajast on ta tegelenud paekivi veeriste voolimisega. Ajaga on korvidele lisandunud teisigi punutud esemeid ja paberpunutised, nende hulgas erineva suuruse ja kujuga kotid.
Marguse üks elupaik on laiemale üldsusele võrdlemisi väheteada koht Kastna poolsaarel, mis on ennekõike tuntud oma maastikukaitseala, kolme tamme ja vaatlustorniga. Nende tammede lähedusse jäävad Pärnu linnale kuulunud Kastna mõisa maad, kus enamik

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused