-11.7 C
Rapla
Laupäev, 9 dets. 2023
Uudised2023. aasta “Kaader" omas mahlas

2023. aasta “Kaader” omas mahlas

“Ma olen väga rahul sellega, et Rapla kui võttepaik “Kaadri” filmifestivalil lausa särab. Rapla võib muutuda “Eedeniks” ja võib muutuda keskkonnaks, kus võime kohata Michael Jacksonit,” jagas kiidusõnu žürii liige Valter Uusberg.

21. oktoobril sai Rapla kinosaalis näha 24 tunni jooksul valminud filme, mida oli kokku üle kahekümne. Osa võtma oli tuldud lähemalt ja kaugemalt, kaugeim koht oli Kohtla-Järve. Laupäeval kell 18 oli kinosaal kenasti täis ja õhus elevust, kuigi võiks öelda, et enamikul filmitegijatest olid öötunnid vahele jäänud. Selle aasta filmižanri trend hoidis aga meeled erksana.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused