-2.8 C
Rapla
Neljapäev, 30 nov. 2023
TarbijaRetseptidCaesari salatist inspireeritud roog

Caesari salatist inspireeritud roog

Vaja läheb: lehtsalat, lehtpeet, koriander, paprika, tomat, kurk, sool, pipar, Felixi Caesari küüslaugukaste, kanafilee, krutoonid.

Tee nii: Rebi või tükelda lehtsalat ja lehtpeet väikesteks tükkideks. Kui lehtpeet ei ole enam kõige noorem, olen tugeva rootsu välja lõiganud. Võid ka asendada meelepärase salatiseguga. Samuti tükelda paprika, tomat ja kurk suupärasteks tükkideks. Haki koriander. Pane kõik kaussi. Sega läbi klassikalise või küüslauguse Caesari kastmega. Maitsesta vajadusel soola ja pipraga.
Tükelda kanafilee, prae ja lisa salatile koos krutoonidega.
Krutoonid ehk röstitud saiakuubikud: tükelda meelepärane sai või sepik kuubikuteks. Pane ahjuplaadile küpsetuspaber, laota sinna kuubikud, piserda kergelt oliiviõliga ja küpseta 180-kraadises ahjus kuldpruuniks. Eriti head krutoonid tulevad, kui saias või sepikus on seemned sees. Võid valmistada rohkem ja säilitada kinnises anumas, kuivas kohas.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused