-15.6 C
Rapla
Kolmapäev, 6 dets. 2023
UudisedAnsambel Rüüt esitles värskelt koorunud muusikat

Ansambel Rüüt esitles värskelt koorunud muusikat

11. novembril esitles Tallinnas oma kaht uut helikandjat ansambel Rüüt, mille üks liige on Raplast pärit ja kodulinnaski toimetav Maili Metssalu. Esitlusele tulid nii Rüüdi uus plaat “Kiriküüt” kui ka helilooja ja produtsendi Sander Möldriga koostöös valminud vinüül “Lendas meie koppelisse”.

Ansambel Rüüt koosneb neljast muusikust. Lisaks Maili Metssalule, kes mängb viiulit ja laulab, on koosluses ka Maarja Soomre (vokaal, meloodika, kannel), Jaan-Eerik Aardam (vokaal, kitarr) ja Juhan Uppin (vokaal, eesti lõõtspill, kannel).
Kontserti kuulates tuli nentida, et kunagi Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias kokku saanud “koolibändist” on küpsenud isikupärane ning professionaalne kooslus. Linnu järgi nime saanud ansambel on just viimasel aastal võimsalt tiibu sirutanud ja lendu tõusnud.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused