-15.6 C
Rapla
Kolmapäev, 6 dets. 2023
ArvamusEesti jalgpallikoondis vajab muudatust

Eesti jalgpallikoondis vajab muudatust

Eesti jalgpallikoondis lõpetas äsja Euroopa meistrivõistluste valikturniiri ajalooliselt kehva tulemusega. Kaheksa mänguga saadi üks viik ja seitse kaotust. Võidumaitset tunda ei saanudki. Ise löödi kaks väravat ning endale lasti lüüa 22 väravat.

Pehmelt öeldes on see mõtlemapanev tulemus. Otse öeldes on tegemist täieliku ebaõnnestumisega ning järgmistele valikmängudele vastu minnes tuleb koondise tegemistes midagi muuta.
Olen vaadanud Eesti mänge Viaplay vahendusel ning käinud ka kohapeal A le Coq Arenal. Iga kord loodan, et just täna läheb midagi paremaks, ja iga kord tuleb pettuda. Septembris peetud valikmängu Rootsi vastu oli ühest küljest äge koos täismaja publikuga tribüünil vaadata, kuid 0:5 kaotuse tõttu polnud kuidagi võimalik staadionilt ära tulla positiivse emotsiooniga.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused