1.6 C
Rapla
Neljapäev, 22 veebr. 2024
UudisedElektrikatkestused räsisid tervet maakonda

Elektrikatkestused räsisid tervet maakonda

Möödunud nädalavahetusel tabasid mitmeid Raplamaa piirkondi ulatuslikud elektrikatkestused, mis kestsid terve nädalavahetuse. Selliseid teateid tuli Kodilast, Koiksest, Kabala, Juuru ja Purila kandist. Katkestusi põhjustasid keerulised ilmastikuolud, raske lumi elektriliinidel ning samuti liinidele langenud puud. Selle tõttu oli möödunud nädalavahetusel Rapla maakonnas 25 keskpinge ja 14 madalpinge riket.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Tiit Tammsaar
28. nov. 2023 14:43

Tegelikult on ikka masendav küll kui oled kümneid tunde ilma elektrita ja ei saa kusagilt küsida millal võiks midagi juhtuma hakata. Muidu lindilõikamise ja ilukõnedega uhkeldavad vallavalitsejad on vait kui kuldid rukkis. Kui küsid siis on vastus et see on riigi probleem ja nemad ei tegele sellega. Tõlgituna võiks see tähenda et ei ole meie mure kui valla kodanikud on ilma põhiteenuseta. Kuhu jääb nüüd see kodanikukaitse mida samad tegelased rind kummis jutlustavad ja komisjonides istuvad?

Kõik uudised
Kuulutused