6.6 C
Rapla
Esmaspäev, 4 märts 2024
ArvamusLasteraamatukogu kunagise hoone asupaik väärib skulptuuriga tähistamist

Lasteraamatukogu kunagise hoone asupaik väärib skulptuuriga tähistamist

Tänases Raplamaa Sõnumite numbris on artikkel viiest Rapla haridusseltsi ideest, millega soovitakse värskendada kohalikku linnapilti. Igaüks neist on omanäoline ning mind kõnetas kõige rohkem projekt “Lapsed jõe ääres”, millega viidaks lõpule brigaadikindral Märt Tiru skulptuuri ümbritseva ala arendus Vigala jõe ääres ja Rapla kivisilla juures. Eriti kõnekas on minu jaoks skulptuur “Tüdruk raamatuga”.

Staažikamad Rapla elanikud mäletavad kindlasti kunagist lasteraamatukogu. Mina ei mäleta. See asus pangamaja ja jõe vahel ehk samas kohas, kus praegu on Märt Tiru skulptuur. Kui Rapla keskraamatukogu tähistas 2023. 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused