-0.1 C
Rapla
Esmaspäev, 22 apr. 2024
LisalehtKUKITEMUKIKUKITEMUKI: Kolm meest ja naine astuvad rambivalgusse kihiseva kontsertkavaga

KUKITEMUKI: Kolm meest ja naine astuvad rambivalgusse kihiseva kontsertkavaga

Konstantin Kuningas

Nele-Liis Vaiksoo, Märt Avandi, Lauri Liiv ja Johan Randvere esitavad 7. aprillil Raplasse jõudva turnee ‘’Kolm meest, naine ja teater’’ käigus laule kõige menukamatest etendustest. Vahele räägivad lugusid, mis publikut kõige rohkem huvitavad.

Avandi on mänginud näiteks “Savoy ballis” ja “Kremli ööbikutes”, Liiv ja Vaiksoo muu hulgas “Hüljatutes” ja “Miss Saigonis”. Selleks, et see kõik koos püsiks, tuleb lavale klaveri taha Randvere, kelle hinges peituvat tegelikult kuulsaim maailmaparandaja Hamlet. Gustav Ernesaks arvas algul, et klaver, see nüüd mõni pill, aga hakkas proovima ja hakkas meeldima.
2019. aastal tegi nelik esimese kava “Kolm meest, naine ja kontsert”. See kukkus nii õnnestunult välja, et korrati sama kavaga tuuri. Hea muusika toob inimesed kokku. Ilus luule ka. “Minul isiklikult oli väga põnev. Tutvusin ju Märdi ja Lauriga. Nele-Liisi tundsin natuke juba varem. Aga proove tehes jätsid nad erakordselt andeka ja ereda mulje,” meenutab Johan Randvere.
Pärast seda tekkis kvartetil justkui oma bränd. 2021. aastal tuuritati programmiga “Kolm meest, naine ja ‘90ndad”, mis Randvere sõnul oli täielik hitt, lihtsalt nii lõbus ja naljakas. Fotograaf Annie Leibovitz, kes 1975. aastal saatis Rolling Stones’i, ütles, et sellised tuurid mõjuvad ebareaalselt, nii kiiresti kihutad läbi aja.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare