19.4 C
Rapla
Esmaspäev, 20 mai 2024
LisalehtKUKITEMUKIOtto Suitsu instrumentaale riimistab jälle Põhjamaade Hirm

Otto Suitsu instrumentaale riimistab jälle Põhjamaade Hirm

Konstantin Kuningas

Biidimeister Otto Suits ja riimimeister Põhjamaade Hirm, kes tegid kolm aastat tagasi produtsendiga Dew8 kolmepoolse koostööplaadi “Nagu vaataks pilvi”, andsid nüüd välja albumi “Elu ja surma küsimus”.

“Tegemine algas juba 2021. aastal, pärast eelmist. Kolme-nelja looga alustasime, edasi hakkas jooksvalt juurde tekkima,” räägib Suits.
Hirm on mees, kes pidanud oluliseks indiaanipealike kõnesid. Suitsule oli oluline, mitu sõna asetseb Metsakutsu “Naera mu maski” video moodi kujundusega, Stendhali värvidega uue plaadi pealkirjas.
“Peamiselt tänu projektile DVHP on temast vist tekkinud kuvand, et ta on selline hästi poeetiline ja rahulik. Inimesena ongi, aga meie uuel plaadil tuleb ka välja, et algupäralt on ta ikkagi battle-räppar. Ta on tahtnud juba mõnda aega otse öelda,” kommenteerib Suits.
Hirm on korraldanud näituse. Suits lõpetas Pallase. Ta ütleb, et kunstist pole nad rääkinud: “Konkreetselt ma vist ei aruta kunsti kellegagi. Ma ei pea end nii kunstiinimeseks.” Nad pole teineteisel külas käinud nii, et vaadata, mis seintel ripub. “Võib-olla muusika tõttu korraks,” poetab Suits. Tema seintel leidub kaltsukast leitud printe, Pallase kursusevenna Dew8 üks töö, naise tuttavate töid, ema vanu joonistusi.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare