23.8 C
Rapla
Pühapäev, 19 mai 2024
UudisedMaaülikooli metsateadlased tutvusid Heiki Hepneri metsa ja dendropargiga

Maaülikooli metsateadlased tutvusid Heiki Hepneri metsa ja dendropargiga


Eesti Maaülikooli metsakasvatuse ja metsaökoloogia õppetooli metsakasvatuse töörühm pidas oma iga-aastast kevadseminari seekord Kohilas. Teadlastest koosnev grupp tegi reedel, 10. mail tutvust metsaentusiasti Heiki Hepneri isikliku metsa ja dendropargiga. Kokkusaamise naelana kinkis professor Hardi Tullus Hepnerile noore männi, Järvselja kuningamänni järglase.

Kokkusaamise idee oli teha tutvust puude ja põõsastega, mida Heiki Hepner on aastate jooksul oma kodu ümbruses kasvatanud. Initsiatiiv tulla Kohilasse tuli maaülikooli teadlastelt. Heiki Hepner selgitas, et kui ta oli vestlustes teadlastega oma tegevust 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare