Ulvi Blande
Suvel sรตpradel kรผlas kรคies ja koos grillides vรตid avastada enda jaoks mรตndagi pรตnevat. Mulle ei meeldi vรคga kapsarullid. Ma kรผll sรถรถn, kui pakutakse, aga ise neid ei tee. Kui sรตbranna pakkus, et grillime kapsast, meenus mulle kohe kapsarulli leht ja ma suhtusin sellesse vรคikese eelarvamusega. Aga uusi maitseid olen nรตus ikka proovima. Maitse oli รผlihea ja ka mehed kiitsid. Selle roa vรตlu ongi selles, et kapsas ei kee รคra, vaid jรครคb mรตnusalt krรตmps.
Vaja lรคheb: 1 vรคrske peakapsas, maitsestamiseks soola, pipart, tilli ja 1 spl oliiviรตli.
Tee nii: Lรตika kapsapea 6 sektoriks nii, et lehed jรครคks varre kรผlge. Kapsavars hoiab kapsa grillides ilusti รผhes tรผkis. Mรครคri pealt รตliga ja lisa maitseained.
Pane kapsasektorid lรตikepinnaga grillile ja grilli aeg-ajalt pรถรถrates. Kui mรตne lehe servad lรคhevad pisut mustaks, siis sellest pole midagi. Serveerides lรตika sektorid vรคiksemaks.
Maitseks vรตid lisada ka natuke vรตid ja kui meeldib, siis ka riivjuustu.