11.1 C
Rapla
Kolmapäev, 27 sept. 2023
PersoonIga naise unistuste töö - kastide viisi kosmeetikat

Iga naise unistuste töö – kastide viisi kosmeetikat

Kui Signe Kalk käis lihtsal pooletunnisel seebikoolitusel, ei osanud ta arvata, et seebi ja teiste ilutoodete valmistamine ta nii endasse haarab, et sellest saab väga huvitav töö. Esimesed katsetused olid kui tore hobi – mida kõike on võimalik teha. Peagi oli ta valdkonnast nii haaratud, et otsustas asjale anda ametliku käigu ja tänavu novembri lõpul tähistab osaühing Signe Seebid 5. aastapäeva. „Kõige tähtsamad sünnipäevad on meie peres laste sünnipäevad, ettevõte on nagu meie kolmas laps,“ ütles perenaine. Selles pole midagi imelikku, sest viieliikmelises kollektiivis töötab mitu pereliiget. Abikaasa nõustab pakendite ja kodulehe kujundamises ning on abiks ka IT valdkonnas.

Loe pikemalt 7. oktoobri Raplamaa Sõnumitest
Reet Saar

Kõik uudised
Kuulutused