2.2 C
Rapla
Reede, 23 veebr. 2024
ArtikkelSünnipäevapidu diskosaalis ja mõistatuste ruumis

Sünnipäevapidu diskosaalis ja mõistatuste ruumis

Kindlasti on paljudel lapsevanematel igal aastal üks ja sama küsimus: „Kuidas ja kus tähistada oma lapse sünnipäeva?“ Soovitakse ju, et aeg, mis koos veedetakse, oleks lõbus, tore ja ühtlasi sisukas. Selle pähkli saab lahendada uues mõistatuste ruumis, mis on Raplas oma uksed juba avanud.
Laupäeva õhtupoolik viis Raplamaa Sõnumite toimetuse lapsed Autoapteegi ja Loomapoe maja teisele korrusele, kus neid võttis vastu MTÜ Väärt Raplamaa Toode asutaja Kristiina Karivere. Esmalt jäi silma vasakut kätt olev mini-diskoruum, kus mängis hoogne ja kvaliteetne muusika ning lae all vilkusid peomeeleolu loovad värvilised diskotuled. Et õhtut energiliselt veeta, oli lauale valmis pandud söök-jook.

Loe pikemalt 7. oktoobri Raplamaa Sõnumitest
Mariliis Vest

Kõik uudised
Kuulutused