8.9 C
Rapla
Reede, 22 okt. 2021

Eneseväljendamine tantsides ehk JJ Street on jõudnud maakonda

Tänavatantsu kujutatakse tihti ette sellisena, kus jalga keerutatakse väljaspool treeningsaali. Näiteks tehakse seda tänavatel, parkides või koolihoovis. Stiil on jõudnud ka maakonda, et näha, mis puust on tehtud Raplamaa noored.
Kes on näinud kuulsat järjefilmi „Step-up“, teab kindlasti, mida tänavatantsu all mõeldakse. Hip-hop-tantsustiil on välja kujunenud New Yorgis 1970-ndatel, Eestisse jõudis see 1990-ndatel. Osaliselt breiktantsust välja kasvanud tants sai siinmail ametlikult alguse 2003. aastal, kui JJ Street’i tantsukool seda Eesti noorteni viima hakkas.
Maakonnas toimuvad trennid praegu Raplas ja Kohilas ning mõlemal pool veab neid 22-aastane Sandra Kattai. Sadolini spordihoones nägime reede õhtupoolikul ringi jooksmas tema õpilasi: seljas mugavad riided, poistel peas stiili näitavad nokamütsid.
Loe pikemalt 4. novembri Raplamaa Sõnumitest
Mariliis Vest

5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised