spot_img
-0.1 C
Rapla
Teisipäev, 29 nov. 2022
spot_imgspot_img
ArtikkelTulekul on uued riiklikud toitumissoovitused

Tulekul on uued riiklikud toitumissoovitused

Uutes toitumissoovitustes on põhjalikult muudetud toidupüramiidi ülesehitust ning rõhutatakse liikumise tähtsust.

5. novembril toimus Tallinna Ülikoolis Tervise Arengu Instituudi (TAI) koordineerimisel konverents „Söömine – tõenduspõhised soovitused ja nende rakendamine”. Konverents oli suunatud toitumise ja tervisega seotud spetsialistidele ning kokkusaamise põhirõhk oli uute, 2016. aasta algul avalikustatavate riiklike toitumis- ja liikumissoovituste tutvustamisel. Konverentsil astusid üles Eesti toitumis- ja liikumisteaduse tipud, lisaks neile külalisesinejad Aalborgi ja Helsingi ülikoolist.

Ülle Raavel

Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused