11.1 C
Rapla
Laupäev, 25 juuni 2022
spot_img

Väike Vabaerakond lubab võita hulgapealiste lohede süsteemi

Esmaspäeval oli Raplamaal ringsõidul Riigikogu Vabaerakonna fraktsiooni kuueliikmeline grupp, mida juhtis erakonna esimees Andres Herkel. Võõrustajateks olid Rapla Vallakodanike Liidu liider Alar Mutli ning Märjamaa vallavolikogu esimees Urmas Kristal.

Esimene peatuspaik oli Rap­lamaa Sõnumite toimetuses. Siin jaguneti kahte gruppi: Ain Lutsepp, Monika Haukanõmm ja Andres Ammas sõitsid edasi Märjamaale, et tutvuda Eesti ühe suurema valla eluoluga; Andres Herkel, Külliki Kübarsepp ja Jüri Adams külastasid Rapla haiglat ning käisid Kehtna majandus- ja tehnoloogiakoolis. Õhtul kohtuti ühiselt Rapla kultuurikeskuses siinsete vabaerakondlaste ning valimisliitude esindajatega.

Tõnis Tõnisson / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 2. detsembri Raplamaa Sõnumitest

spot_img

2 KOMMENTAARID

2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised