16.1 C
Rapla
Teisipäev, 23 juuli 2024
ArtikkelMida toob aasta 2016 tähemärkidele

Mida toob aasta 2016 tähemärkidele

Ongi jälle aeg heita pilk koos teiega 2016. aastasse. Kui tunnete, et vajaksite rohkem informatsiooni kui järgnev üldprognoos annab, leiate põhjalikuma prognoosi “Astroloogilisest Abimehest”, kus analüüsisin Merkuuri, Veenuse ja Marsi mõjusid perioodide kaupa igale tähemärgile. Kui te aga soovite ette võtta mis tahes töid ja tegemisi, külastada arsti, sõlmida lepinguid ja palju muud, siis ajastage see päev, jälgides abimehe kalendaarset osa, kus on antud soodsad ja ebasoodsad päevad paljudeks ettevõtmisteks kõigiks 366 päevaks. Lisaks võite lugeda 8. veebruaril kell 16.40 algava ahviaasta iseloomustust.

Edda Paukson
Loe pikemalt 23. detsembri Raplamaa Sõnumitest

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare