11.1 C
Rapla
Laupäev, 25 juuni 2022
spot_img

Meie tulevik algas minevikus ehk mõeldes nõndanimetatud haldusreformist

Just mõte – kuidas keegi asjale vaatab – ajendas mind kirjutama seda artiklit.

Missugust värvi on too vaade, valik või otsus, kui räägime haldusreformist, mis on täna poliitikutele peavoolu teema ja mida riigihalduse minister Arto Aas sõnakalt lubab aastaks 2017 lõpule viia? Sõnumid haldusreformi teemal olid aasta tagasi mõnevõrra teistsugused kui täna. Siis lipsas Toompealt ja ministeeriumite ametnikelt ütlusi, et haldusreformi on vaja, kuna kohaliku omavalitsuse juhid olevat rumalavõitu, hariduseta, ei oska juhtida, ei oma autoriteeti jne. Seepärast tulevat teha suured KOV-id, mida hakkavad valitsema haritud, targad ja võimekad juhid.

Sirje Endre, Juuru vallavolikogu esimees / illustratsioon www.estonica.org
Loe pikemalt 20. jaanuari Raplamaa Sõnumitest

spot_img

2 KOMMENTAARID

2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised