2.2 C
Rapla
Laupäev, 24 veebr. 2024
ArtikkelVeet Mano aitab leevendada nii tervise- kui ka hingeprobleeme

Veet Mano aitab leevendada nii tervise- kui ka hingeprobleeme

Möödunud neljapäeval oli Raplamaal esmakordselt võimalik kohtuda Venemaa selgeltnägijate tuleproovist tuntust kogunud Veet Manoga. Ühises ringis kõneldi armastusest, suhetest ja tervisest.

Hämaral õhtupoolikul seavad nooremad ja vanemad kiired sammud Märjamaa rahvamaja poole. Kes on tulnud üksi, kes mitmekesi, kaenla all võimlemismatid. Teise korruse saali põrandale on sätitud madratsid ning padjad, et kõik külalised ennast mugavalt võiksid tunda. Ligikaudu kakskümmend huvilist ootab esinejat, kes parasjagu lõpetab individuaalseanssi.
Varem olen kuulnud, et kallistamine olevat üks Mano meelistegevusi. Nii ka Märjamaal: saali sisenedes palub ta kohe kõigil enda kõrval olevat inimest emmata. Lisaks teretab ja kallistab tervendaja kohalolijaid ka individuaalselt. Õhtu jooksul saab kaasmaalasi emmata kümneid kordi.

Mariliis Vest / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 26. veebruari Raplamaa Sõnumitest

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused