2.2 C
Rapla
Reede, 23 veebr. 2024
RSAprillis tuleb Hageris heategevuslik „Püha päev lastega“

Aprillis tuleb Hageris heategevuslik „Püha päev lastega“

Aprillis korraldatakse Hageri rahvamajas vahva päev tervele perele, mille abil toetatakse suuremat eesmärki. Ettevõtmise korraldaja on Ladies’ Circle Kohila klubi.

Ladies’ Circle on ülemaailmne aktiivsete noorte naiste klubiline liikumine, mis tegutseb ka Eestis. Oma eesmärkideks nimetab organisatsioon liikmete isiklikku arengut, rahvusvahelist suhtlust ja positiivsete muudatuste elluviimist ühiskonnas. Eestis on ühenduse nimekirjas 78 naist. Märkimist väärib aga asjaolu, et ka Kohilas tegutseb oma Ladies’ Circle klubi.
Kohila klubil jookseb juba üheksas hooaeg ja selles on hetkel kuus liiget. Lisaks on klubil eelmise aasta sügisest kolm uut kandidaatliiget.
Üheksa aktiivset naist kohtuvad vähemalt kord kuus. „Klubikoosolekutest võtavad osa kõik liikmed. Igal klubi koosolekul teeb keegi klubi liikmetest ise või organiseerib ettekande. Ettekanded ja diskussioonid puudutavad mistahes eluvaldkondi, klubiliikmete eriala, harrastusi. Oluline koht klubi liikumises on ka heategevusprojektide toetamine,“ räägib kandidaatliige Katti Lindeberg.

Katri Reinsalu / illustreeriv foto: Siim solman
Loe pikemalt 9. märtsi Raplamaa Sõnumitest

Kõik uudised
Kuulutused