3.3 C
Rapla
Neljapäev, 1 juuni 2023
RSRaplamaa haigla saab uue juhi

Raplamaa haigla saab uue juhi

Reedel, 11. märtsil kogunenud SA Raplamaa Haigla nõukogu otsustas kutsuda tagasi senise haiglajuhi Aivar Toominga ning nimetada uueks haiglajuhiks dr Kaire Aadamsoo.

Raplamaa haigla asutamislepinguga sätestati haigla eesmärgiks jätkusuutlik tegevus üldhaiglana ning eriarstiabi pakkumise säilitamine elanikonnale, sh ambulatoorses osas vähemalt asutamise hetkel pakutud 16 arstlikul erialal.
Ligi aasta jooksul on Põhja-Eesti Regionaalhaiglaga võrgustunud Rapla haiglas suurendatud ambulatoorsete erialade valikut ja kaasatud täiendavalt arste, kuid samal ajal on haigla majanduslik olukord muutunud veelgi keerulisemaks. 2015. aasta lõpetas haigla kahjumiga. Seetõttu tegi Regionaalhaigla ühe asutajana nõukogule ettepaneku määrata ajutiselt haigla juhatajaks Regionaalhaigla esindaja, kelle ülesandeks oleks haigla tegevuskulude saneerimine ja tõhusama koostöö ülesehitamine mõlema haigla vahel.
Haigla uueks juhatajaks valis nõukogu pikaajalise juhtimiskogemusega Regionaalhaigla psühhiaatriakliiniku juhataja dr Kaire Aadamsoo. Dr Aadamsoo täidab Raplamaa haigla juhi ülesandeid saneerimisperioodil, jätkates samal ajal ka Regionaalhaigla psühhiaatriakliiniku juhtimist. Pärast saneerimisperioodi lõppu kuulutab nõukogu Raplamaa haigla juhi kohale välja uue konkursi.

Raplamaa Sõnumid

2 KOMMENTAARID

2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused