21.7 C
Rapla
Pühapäev, 3 juuli 2022
spot_imgspot_img

Henrik Normanni uskumatud seiklused New Yorgis

(Kommerts tekst)

Broadwayl 9.-16. jaanuaril 2016 kirja pandud tekst põhineb tõestisündinud lool. Käesoleva aasta alguse veetis Henrik Normann New Yorgis, elades Times Square’il, hotelli Crowne Plaza 46. korrusel, toas number 4637.
Pärast äpardusi lennujaamas, kummalisi intsidente lennukis ja konflikte vastuvõtulauas ei oleks ta eales uskunud, et visiit New Yorki saab edasi veel ainult hullemaks minna.
Enam ei jäänud muud üle kui kõik üles kirjutada. Äratundmisrõõmu jagub kõigile, kes ise vähegi maailmas ringi reisinud on. Väikesed liialdused teenivad ainult üht eesmärki – vaatajatel peab lõbus olema. Lavale astuvad ka mitmed riigijuhid ja avaliku elu tegelased, sest kes oskaks neid veel paremini parodeerida kui mees-nagu-orkester Henrik Normann ise.
Kohustuslik kõigile, kes naljast lugu peavad! Komöödiateatri etendus „Henrik Normanni uskumatud seiklused New Yorgis“ esietendub Türil 3. mail ja on Rapla kultuurikeskuses 10. mail kell 19 (tel 489 4124). Muide, 03.05 on Henrik Normann koos lavastaja Anne Paluveriga ETV saates Ringvaade, mis tutvustab seda üle-eestilist teatrituuri.

 

 

spot_img
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised