12.2 C
Rapla
Kolmapäev, 27 sept. 2023
ArtikkelTuberkuloited tähistab Kaparockil 25. sünnipäeva

Tuberkuloited tähistab Kaparockil 25. sünnipäeva

Üheksakümnendatel lava ees rokkimas käinud inimestele on Tuberkuloited kindlasti tuttav. Ise on nad öelnud, et on suure südamega asja kallal olevad pullivennad. Kaparockil tähistab bänd suurt sünnipäeva – täitub 25 aastat muusikamaailmas.

Küsimustele vastasid bändi liikmed ühiselt.

25 aastat tegutsemist – mis on teid koos hoidnud?
Me oleme kõik ühest linnast, ühest keskkonnast. Aastatega on meist saanud parimad sõbrad. Äkki isegi perekond, kus on kuus erinevat inimest ja sa pead kogu aeg arvestama ka teistega. Oleme sellega kuidagi hakkama saanud. Usun, et see ongi meie pikaealisuse saladus. Me oleme kakelnud ja mitte vähe, nii verbaalselt kui ka füüsiliselt. Lõpuks on aga kõik jälle korras ja liigume koos edasi.

Mida põnevat võib tulevikus teilt veel oodata?
Oleme hetkel stuudios ja salvestame uusi lugusid, kas me plaadina need ka välja anname, on iseküsimus. Aga usun, et raadiotesse jõuavad need laulud juba õige pea! No ja siis tahtsime Summerit Otepääle triatlonile saata, aga tuli välja, et Padar läheb sinna. Otsustasime Summeri hoopis kuskile rattavõistlusele saata. Päris mark oleks, kui mingi 40+ Summer, ise treenides, proffide käe all treenivale Padarile kotti paneks. Aga Summer treenib nüüd esialgu Giro d’Espooks ja Tartu Rattaralliks. Eks näis, kuhu edasi. Vaatab, kuidas ta areng ja enesetunne on, äkki saadame ta Tour de France’i sõitma. Aga kõik omal ajal, kui valmis pole, siis ei lähe ja teeme hoopis kontserte!

Mariliis Vest / foto: erakogu
Loe pikemalt 25. mai Raplamaa Sõnumitest

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused