-1.3 C
Rapla
Reede, 19 apr. 2024
ArvamusKommentaar: Komisjonid toetavad hooldekeskuse ehitamist Raplas

Kommentaar: Komisjonid toetavad hooldekeskuse ehitamist Raplas

Rapla valla volikogu kõikide komisjonide juunikuu koosolekutel oli päevakorras seisukoha andmine hooldekeskuse finantseerimise võimaluste kohta.
Esitatud oli kaks põhimõtteliselt erinevat seisukohta. Vallavalitsuse seisukoht on finantseerida hooldekeskuse ehitust kogumahus valla eelarvest. Sama ettepaneku on teinud ka siinkirjutanu. Teine ettepanek, mille on teinud Vallakodanike Liit, on finantseerida hooldekeskuse ehitust pooles mahus valla eelarvest ja ülejäänud mahus otsida võimalust riigi fondidest või kaasata erakapitali. Sama ettepaneku on teinud ka volikogu liige Andrus Tamm.
Komisjonid toetasid hooldekeskuse ehitamist kogumahus valla eelarvest. Volikogu liikmed Tanel Kuusemets, Kristjan Aller ja Andrus Tamm ning majanduskomisjoni liige Raivo Erm ei toetanud hooldekeskuse ehituse finantseerimist kogumahus valla eelarvest.
Lõplik otsustamine on augustikuu volikogus. Selleks ajaks peab iga volikogu liige jõudma endas selgusele, kas toetada Rapla valla vanurite soovi väärikale vananemisele. Tänaseks on selle vastu Vallakodanike Liit, mida juhib Vabaerakonna liige Alar Mutli, ning paar noorpoliitikut Reformierakonna toetajatest.

Harri Õunapuu, Reformierakond

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare