spot_img
1.6 C
Rapla
Kolmapäev, 8 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
ArtikkelKirikumuusika festival alustas

Kirikumuusika festival alustas

Raplamaa suurim suvemuusikasari – kirikumuusika festival – algas 1. juulil ja kestab 15. juulini.

Kahe nädala vältel on meil võimalus heast muusikast osa saada, nii festivalile nime andnud Rapla Maarja-Magdaleena kirikus kui ka väiksemates maakirikutes. Avakontserdi põhiteos oli Helen Tobias-Duesbergi “Reekviem”, üks helitöö tema loomingu rikkalikust varamust.
Tänavu on kahekümne neljas suvi, mil Rapla festivali sõbrad on taas ootel olnud ja soojal suveõhtul aega leidnud ning kirikupingil kontserdikuulaja koha sisse võtnud. Orelirõdul oli end valmis seadnud Estonia Seltsi segakoor, mis tegutsenud 1993. aastast ja 1999-ndast on hoidnud peadirigendikeppi Heli Jürgenson. Solistid sopran Arete Teemets, metsosopran Tuuri Dede, bariton Tamar Nugis, oreli taga Piret Aidulo.

Tiiu Luht/ foto: Alice Võsu
Loe pikemalt 6. juuli Raplamaa Sõnumitest

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused