21.7 C
Rapla
Laupäev, 2 juuli 2022
spot_imgspot_img

Unistuste reis – õuduste reis!

Kui hommikul veerand kaheksaks Vahtra tugikeskuse ette jõudsime, ootas meid ees väga kõrge kahekordne Viru Reiside buss, mis tõotas põnevat ja erakordset reisi Horvaatiasse.

Reisist võtsid osa Viljandi, Pärnu ja Rapla tugikeskuste kliendid, nende vanemad ja tugikeskuste sõbrad. Kokku oli meid 70 ringis. Kuna reisi sihtpunkt oli kaugel, tuli päevas palju sõita. Meie esimene 10 minuti peatus oli Iklas, edasi Leedus, kus saime väikese hommikueine kaasa osta. Ilm oli imeilus ja soe. Reis tõotas imelist jätku, kuni… jõudsime Poola kiirteel tundmatu sillani ja seiskusime. Ei osanud midagi arvata, mis seal ikka – juhtub. Kahjuks nii lihtsalt see ei läinud. Tund läks tunni järel, bussis olla ei saanud, 30-kraadine kuumus, päike paistis pähe.

Linda Rauert/ foto: erakogu
Loe pikemalt 5. oktoobri Raplamaa Sõnumitest

spot_img

1 kommentaar

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised