3.3 C
Rapla
Kolmapäev, 17 apr. 2024
ArtikkelKalendri valmimise lugu

Kalendri valmimise lugu

Novembri alguses saab valmis Raplamaa 2017. aasta kalender, mis ühendab korvpalli ja pärimuskultuuri. Kalendrist leiab 13 fotot, mille peategelased on Avis Rapla korvpallurid, kes on sattunud pärimusmaailma ja sellest täie tõsidusega osa võtavad.
Nõnda võib fotodel näha korvpallipoisse rabas, sepikojas, kõrtsus, köögis, puutööl jne. Fotod on lavastatud Raplamaalt üles kirjutatud vanasõnade, regilaulukatkendite ja rahvakalendritavade järgi. Nimelt on Eesti Rahvaluule Arhiivis üle 10 000 kirje pärimuse kohta, mis üles kirjutatud siit meie tänaselt Raplamaalt. Kalender on väikene samm selles suunas, et seda rikkust tutvustada.

Mari Tammar, projektijuht / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 12. oktoobri Raplamaa Sõnumitest

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare