spot_img
5.5 C
Rapla
Reede, 24 märts 2023
ArtikkelSolotua – ainult sulle

Solotua – ainult sulle

Seitseteist aastat tagasi tegi Heli Solovjev oma elus kannapöörde. Selle tulemusena avas ta 2006. aasta 28. novembril Raplas ilusalongi Solotua. Tänavu kümnendat sünnipäeva tähistavas salongis töötavad lisaks Helile endale veel üks massöör, küünetehnik ja kosmeetik. Detsembris lisandub meeskonda ka juuksur.

Huvi massaaži vastu päris Heli Solovjev oma isapoolselt vanaemalt, ta oli naine, kes teadis, kuidas või millega aidata nii oma lähedasi kui ka teisi, kellel olid lihaste ja liigeste probleemid. Juba siis, kui Heli oli alles väike tüdruk, jagas vanaema talle tarkusi, mis talle nüüd täiskasvanuna Alar Krautmani Jumeiho massaaži koolitusel väga tuttavad tundusid.
Tuntud Hiina meditsiini arsti Rene Bürklandi käe all on saanud Heli omandada ka Hiina meditsiini ja TuiNa massaaži. Bürklandi loenguid kuulamas ja temalt praktilisi oskusi saamas käib Heli juba regulaarselt peaaegu viisteist aastat.

Stina Andok / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 23. novembri Raplamaa Sõnumitest

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused