-13.2 C
Rapla
Esmaspäev, 6 dets. 2021

Märjamaa ja Vigala ei saanud Kullamaale kosja

Eelmisel reedel, 25. novembril otsustas Kullamaa volikogu lõpetada ühinemisläbirääkimised Märjamaaga. Lääne Elu vahendab, et otsuse poolt oli kaheksa volikogu liiget üheteistkümnest. Kolm volikogu liiget toetas läbirääkimiste jätkumist.

Kullamaa volikogu istungil viibisid ka Märjamaa vallavanem Villu Karu, Vigala vallavanem Priit Kärsna, Lääne maavanem Neeme Suur ja Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus. Lääne Elu vahendab, et nii Kärsna kui ka Karu väljendasid veendumust, et Kullamaa oleks koos Vigala ja Märjamaaga tugevam kui Lääne-Nigula koosseisus. Juba elanikke oleks Märjamaal, Vigalas ja Kullamaal kokku ligi üheksa tuhat ehk üle 1500 inimese rohkem kui tulevases Lääne-Nigulas.

Pikemalt loe 30. novembri Raplamaa Sõnumitest.

Stina Andok

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised