21.7 C
Rapla
Esmaspäev, 4 juuli 2022
spot_imgspot_img

Miks õudusunenägu? Selles on küsimus

Garri Raagmaa kirjutas 27. novembri Postimehes haldusreformist kui geograafi õudusunenäost. Samas kõlas see lugu pigem ühe äärmusliku linnainimese õudusunenäona.

Jutt hakkas peale sellest, et autori arvates vales suunas liikuvas haldusreformis on süüdi omavalitsusjuhid, kes klopsivad Läti kombel kokku arusaamatuid vallamoodustisi, et iseenda toiduahelat säilitada. Siiani on omavalitsusjuhtidele Lätit küll eeskujuks toodud kui haldusreformi edukat muinaslugu, milles paljud vallajuhid on siiski kahelda julgenud. Tõenäoliselt leidub ka oma toolist kinni hoidvaid omavalitsusjuhte, kuid millistele faktidele Garri Raagmaa üldistus peale tema enda spekulatsioonide toetus, jäigi artiklis lahti seletamata. Autor väitis oma loos ka, et enamikus Eesti valdades pole ei huviharidust ega ka kultuurimaju. Selle peale tuleb küll meenutada Andrus Ansipit – no tule taevas appi!

Pikemalt loe 30. novembri Raplamaa Sõnumitest.

Priit Kärsna,
Vigala vallavanem

 

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised