-1.7 C
Rapla
Reede, 19 apr. 2024
ArtikkelÕpilaste teadusfestivalil esindab Raplamaad Rünno Pregel

Õpilaste teadusfestivalil esindab Raplamaad Rünno Pregel

Eesti Teadusagentuur korraldab 27.-28. aprillil õpilaste teadusfestivali, mis on aasta tähtsündmus kooliõpilaste uurimistööde tunnustamisel. Konkursi lõppvooru jõudis tänavu vaid üks Raplamaa kooliõpilase uurimistöö, Rapla ühisgümnaasiumi abituriendi Rünno Pregeli uurimus meesaagi sõltuvusest pereheitmisest ja ilmastikust.

Rünno Pregel esitles oma edukat uurimistööd huvilistele Kohilas tänavusel õpilastööde konverentsil „Mõtelda on mõnus“. Seal rääkis Rünno, et uurimistöö teemavalik sündis isiklikust huvist, kuna ta oli juba mitmeid aastaid koos vanaisaga mesindusega tegelenud.

Stina Andok / foto: Toivo Niinemets
Loe pikemalt 26. aprilli Raplamaa Sõnumitest

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare