3.8 C
Rapla
Esmaspäev, 3 okt. 2022
spot_imgspot_img

Kaasavas eelarves sai enim hääli Orgita välijõusaal

Stina Andok / foto: Siim Solman.

Märjamaa 2018. aasta kaasava eelarve rahvahääletus on lõppenud. Enim hääli pälvis projekt „Välijõusaal Orgitale”.

Tänavu esitati Märjamaa kaasavasse eelarvesse kaksteist projekti, millest kümme jõudsid rahvahääletusele. Märjamaa abivallavanema Triin Matsalu sõnul hääletas infosüsteemi vahendusel elektroonselt 733 isikut ja isiklikult 306 isikut ehk kokku oli 1039 hääletajat.

Esitatud projektidest pälvis enim hääli ehk kokku 343 häält projekt „Välijõusaal Orgitale,” mille eesmärk on rajada Orgita külla Märjamaa valla omandis olevale maa-alale välijõusaal, mis laiendaks piirkonna sportimisvõimalusi.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised