7.7 C
Rapla
Teisipäev, 26 okt. 2021

Maakonna saalihoki meistriks krooniti Märjamaa

Siim Jõgis / Reili Naarits.

Pühapäeval, 29. aprillil peeti Sadolini spordihoones Raplamaa saalihoki meistrivõistluste viimane voor. Päeva kõige põnevamas kohtumises võtsid üksteiselt mõõtu Pärnu Bullet ja Märjamaa SK.

Tegemist oli kahe tugevaima võistkonnaga seekordsetel meistrivõistlustel. Sealjuures ei kaotanud Pärnu, kes osales turniiril Raplamaa meistrivõistluste väliselt, hooaja jooksul ühtegi mängu. Viimases voorus alistati Märjamaa tulemusega 4:6.
Pärnu Bullet oli tõesti tugev. Siiski ei jäänud Märjamaa SK neile palju alla. Pühapäevases mängus oli seis veel poolteist minutit enne lõppu viigiline 4:4. Kaks eemaldamist Märjamaa poolelt ja ülekaalus mängiv Pärnu pani enda paremuse maksma. Hooaja varasemas faasis oli Pärnu võitnud Märjamaad 8:4. Pühapäevane kohtumine oli sobilik lõpp hooajale, sest üksteiselt võtsid mõõtu turniiri üldvõitja ning Raplamaa meister. Pärnu Bulleti võistkonna tugevusest annab märku tõsiasi, et nad ei kaotanud turniiril ühtegi mängu.Võistkond on väga hästi komplekteeritud ja suurel osal mängijatest on ka Eesti esiliigas mängimise kogemust.
Märjamaa SK kapten ja esindaja Toomas Jaaniste rääkis, et meeskond seadis juba hooaja alguses eesmärgiks võita maakonna meistritiitel. “Turniir oli pikk ja hooaeg samuti. Võistkonnast üks osa osales veel teiselgi saalihokiturniiril, Eesti M35+ liiga, kus nagu nimestki näha osalevad n-ö “vanemad” mängumehed,” selgitas Jaaniste. Trenni tehti kaks korda nädalas ning sellele lisandusid nädalavahetusel mängupäevad. “Igal nädalavahetusel olid mängupäevad. Ja kui nädalavahetusel mänge polnud, sai kolm korda nädalas treenitud. Teadlikum treeningute läbiviimine ja neis aktiivne osalemine ongi võimaldanud Märjamaa SK meeskonnal kolme-nelja aastaga märgatavalt tõsta mängutaset ja heidelda ka tiitlivõidu nimel,” rääkis Jaaniste.
Märjamaa SK koosseis võidukalt lõppenud hooajal: Ellikar Eensalu, Valeri Šipulin (väravavahid), Richard Kuum, Aivar Metsmaa, Andres Raudnagel, Oliver Raudnagel, Alar Siiber, Kaspar Sale, Rene Abel, Rasmus Laatspera, Rauno Miller, Indrek Karotamm, Mart Tilk, Rait Tilk, Sander Klaus, Jürgen Jaago, Hans Arvet Tilk, Andre Astre, Rainer Komi, Mihkel Rus, Rainis Sakna (väljakumängijad). Kapten, juhendaja ja esindaja oli Toomas Jaaniste.

Turniiri üldine paremusjärjestus:

1. Pärnu Bullet
2. Märjamaa SK
3. Rapla Kepiklubi
4. Rapla Pritsumehed/Montonissa
5. Järvakandi Pistleek
6. Kaitseliidu Rapla Malev
7. HK Kaigas/Kehtna PK

Raplamaa meistrivõitluste kolm paremat:

1. Märjamaa SK
2. Rapla Kepiklubi
3. Rapla Pritsumehed/Montonissa

Resultatiivseim mees – Rivo Rehe (Pärnu Bullet)
Resultatiivseim naine – Tiiu Varik (Pritsumehed/Montonissa)
Parim väravavaht – Erti Suurtalu (Pritsumehed/Montonissa)
Turniiri MVP – Tauno Sau (Pritsumehed/Montonissa)
Parim noormängija – Marcus Sadõhov (Kaitseliit)

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised