7.2 C
Rapla
Reede, 26 apr. 2024
ArtikkelSisuturundus: Rõivapood Kameeleon pakub põnevat avastamist

Sisuturundus: Rõivapood Kameeleon pakub põnevat avastamist

Stina Andok

Sel nädalal tähistab oma tegutsemise esimese poolaasta täitumist Raplas Tallinna maanteel paiknev rõivapood Kameeleon, kust võib leida sobivaid riideid igaks elujuhtumiks.

Pilkupüüdva roosa sildi alla tekkis uus kauplus endise asemel praktiliselt kohe. Värske riidepoe avanud Lilian Sild ütleb, et otsis sobivaid pindu küll juba varem, kuid nende, peatee ääres asuvate ruumide vabanedes teadis ta kohe, et see on õige koht.
Kameeleon ei ole juhuslik nimi, vaid sümboliseerib hästi seda, mida poeomanik on püüdnud edasi anda. Valikus on laialdaselt erinevaid riideesemeid alates pluusidest, T-särkidest ja kampsunitest ning lõpetades retuuside, pükste, jakkide ja loomulikult kleitidega. Neid viimaseid on Kameeleonis tõepoolest palju ja igas võimalikus variandis.
Lilian tõdeb, et üks oma riidepoe avamise põhjus peitus selles, et ta ei ole leidnud Rapla kaubandusvõrgust seda, mida oleks ise soovinud osta. Ta näeb, et seni on puudu jäänud just näiteks pidulikest kleitidest. Kameeleonist leiab iga kleidikandja enda maitsele midagi sobivat. Stangel ripub nii meeliköitvalt värvikaid, kaunite mustrite ja põnevate lõigetega kleidikesi kui ka tagasihoidlikumaid, pikemaid ja elegantsemaid kleite. Iga kleiti on kõigest mõni üksik eksemplar, mis annab võimaluse igal naisel olla silmapaistev ja ainulaadne.
Ringi vaadates võib täheldada, et värviarmastajad selles kaupluses valikuga hätta ei jää. Imeliselt säravates toonides riideesemeid paistab igalt stangelt ja riiulilt. Lisaks kaunitele kleitidele, mis ilmestavad nii pidupäevi kui toovad ka rõõmu argipäevadesse, võib Kameeleonist leida erksates toonides teksapükse ja soojasid kudumeid, rääkimata jakikestest ja särkidest. Samas leiavad kauplusest meelepärast ka naturaalsemate toonide eelistajad.
Tegelikult saab Kameeleonisse minnes võtta eesmärgiks suisa terve riietekomplekti valimise, sest lisaks kleidi soetamisele võib leida sealt ka kleidi juurde sobiva ridiküli, kostüümi juurde sobivad saapad, teksade juurde värvikirevad tennised jne. Kui garderoob vajab põhjalikumat uuenduskuuri, on see kahtlemata hea koht, kus algust teha. Kõik poes müügil olevad esemed on uued, kasutamata, personaalselt poeomaniku poolt valitud ja Euroopa riikidest tellitud.
Lisaks põnevate riiete ja aksessuaaride valikule on kaupluse omanik Lilian toonud müügile veel teisigi tooteid, mida Raplast mujalt ei leia. Usin näputööhuviline Lilian tikib vastavalt tellimustele näiteks froteerätikutele nimesid. Näite-eksemplar, sobivad froteerätikud ja hinnakiri on kaupluses nähtaval. Poeriiulilt leiab veel mõningaid omapäraseid ehteid ja klassikalisi voodipesukomplekte. Erilise pärlina saab Kameeleonist soetada endale paituseks või sõbrale kingituseks looduskosmeetikat.
Oma kauplust luues on Lilian püüdnud silmas pidada eelkõige klientide soove ja eelistusi, uuendab pidevalt kaubavalikut ning on loonud kaupluse ruumides võimaluse mõnusaks äraolemiseks. „Liiga palju kiirustatakse tänapäeval, siin poes saab aja maha võtta,” ütleb ta. Kõige kliendisõbralikumaks ja teistest mõnevõrra eristuvamaks teevad Kameeleoni aga mõistlikud ja taskukohased hinnad.
Oma silmaga tasub uudistama minna kindlasti sel reedel ja laupäeval, 5.-6. oktoobril, sest just siis tähistab Kameeleon oma tegutsemise esimese poole aasta täitumist laiaulatusliku allahindlusega. Kõikidele toodetele kehtib sel päeval soodustus -20%.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare